Home / Actueel / digital-safety-passport-tot-1-juli-2018-goedkoper

Digital Safety Passport tot 1 juli 2018 goedkoper

21-8-2017 -

Het Ministerie van Infrastructuur & Milieu heeft een Safety Deal toegekend aan het Digital Safety Passport (DSP), een digitale variant van het papieren veiligheidspaspoort. Bedrijven kunnen het DSP tot 1 juli 2018 met 10 euro korting aanschaffen. De abonnementskosten zijn bovendien het eerste jaar gratis.

Impuls voor het DSP

Met de Safety Deals investeren bedrijven en de overheid samen in de veiligheid van de Nederlandse industrie. De Safety Deal DSP is bedoeld om het gebruik van het DSP landelijk een impuls te geven. De SSVV heeft de aanvraag van de deal ondersteund, omdat het DSP net als het papieren veiligheidspaspoort een belangrijk hulpmiddel is om ongevallen en risico's te beheersen.


Initiatiefnemer Deltalinqs gebruikt de Safety Deal om de aanschaf van een DSP aantrekkelijker te maken. Tot 1 juli 2018 is het DSP verkrijgbaar voor 8,50 per stuk (normale prijs 18,50 euro), waarbij de abonnementskosten (25 euro per jaar) het eerste jaar gratis zijn. Er zijn maximaal 20.000 DSP's voor deze gereduceerde prijs beschikbaar.


Het DSP in het kort

Het DSP is een pas op creditcardformaat waarop staat welke (veiligheids)opleidingen de eigenaar heeft gevolgd. Het is een hulpmiddel om erop toe te zien dat iemand gekwalificeerd is om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Het kan ook worden gebruikt om zeker te stellen dat alleen gekwalificeerde vakmensen toegang krijgen tot het werkterrein. De belangrijkste voordelen: betrouwbaar en real-time inzicht in iemands kennis en kunde, minder administratief gedoe door geautomatiseerde registraties en expiratiebewaking en snellere controles. Het DSP is vooral bedoeld voor toeleveranciers en dienstverlenende bedrijven in de (proces)industrie.


Bestellen en meer informatie

Wilt u een DSP bestellen? Dit kan op de website van Secure Logistics, dochteronderneming van Deltalinqs en beheerder van het DSP.U kunt ook bij hen terecht voor meer informatie, via telefoon (010-4637777) of e-mail (info@secure-logistics.nl).