Wij zoeken SOG-specialisten

De Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV) is een samenwerkingsverband van 24 (branche)organisaties uit de Nederlandse industrie. Onze missie is om werken in een risicovolle omgeving voor iedereen in de keten, van opdrachtverlening tot uitvoering, structureel veiliger en gezonder te maken.

 

SSVV is eigenaar van het VCA-schema en de VCA-basisveiligheidsopleidingen (B-VCA, VOL-VCA, VIL-VCU). Naast de examens voor bovenstaande opleidingen regisseert SSVV ook de opleidingen en examens voor diverse risicovolle taken in de petrochemie en andere sectoren in Nederland, zie https://www.ssvv.nl/opleiding/sog-petrochemie .

Wij zijn op zoek naar een SOG* specialist die de volgende rollen op zich kan nemen:

Auditor en Assessor mogelijk te combineren met een derde, namelijk Technisch adviseur

Het betreft een veelzijdige en uitdagende functie waarin vele aspecten van de opleidingen risicovolle taken die wij beheren naar voren komen. Als auditor gaat u bij onze erkende SOG-opleiders langs om overeenkomstig het SOG-handboek de SOG-opleider te auditen. Als Assessor verzorgt u assessments voor nieuwe examinatoren in het werkveld.  Als Technisch adviseur wordt u lid van de SSVV-waarborgcommissies (WBC’s) voor bijvoorbeeld Flenzen, Buitenwacht/ Onafhankelijke adembescherming, Gasmeten, Verplaatsen van lasten en Mobiele werktuigen.

Belangrijke zaken bij de werving en selectie van een SOG-specialist zijn;

  • Kennis van het SOG-P opleiding en examenstelsel
  • Communicatievaardigheden
  • Affiniteit met auditen
  • Kennis en ervaring met het werken in één of meer van de werkgebieden van de WBC’s
  • Geografische spreiding door heel Nederland

Wij zoeken enthousiaste zelfstandigen die ons op inhuurbasis versterken om hieraan invulling te geven.

Spreekt de inhoud van deze tekst u aan? Dan bent u degene die wij zoeken!

Stuur een bericht met uw cv naar sog@ssvv.nl en we laten u z.s.m. weten of u de specialist bent die ons team kan versterken. Een uitgebreid functieprofiel is beschikbaar.

*SOG: SSVV Opleidingen Gids risicovolle taken