Filter op doelgroep

#

B-VCA

Als u voor een aannemer aan de slag gaat, moet u meestal een diploma Basisveiligheid VCA (B-VCA) hebben. Hiermee laat u zien dat u basiskennis hebt over veiligheid, gezondheid en milieu.

Lees meer
#

VOL-VCA

Met een diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA) laat u zien dat u basiskennis hebt over veiligheid, gezondheid en milieu en dat u deze kennis kunt toepassen in het belang van uzelf en de mensen aan wie u leidinggeeft.

Lees meer
#

Leidinggeven aan veilig werken

Met een diploma Leidinggeven aan veilig werken, laat u zien dat u beschikt over de vaardigheden die horen bij het uitvoeren van de rol van operationeel leidinggevende.

Lees meer
#

VIL-VCU

Met een diploma Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU (VIL-VCU) laat u zien dat u dat u basiskennis hebt over veiligheid, gezondheid en milieu en dat u deze kennis kunt toepassen om uw uitzendkrachten veilig en gezond te laten werken.

Lees meer
#

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met een VCA-certificaat legt uw bedrijf de basis om iedere dag weer veilig en gezond te werken.

Lees meer
#

VCO

VCO staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Opdrachtgevers. Met een VCO-certificaat laat u als opdrachtgever zien dat u veilig en gezond werken belangrijk vindt.

Lees meer
#

VCU

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid (VG) Checklist Uitzendkrachten. Met een VCU-certificaat laat u zien dat uw uitzendorganisatie veilig en gezond werken belangrijk vindt.

Lees meer

Diploma kwijt of klopt er iets niet in het CDR?

Diploma kwijt

Bent u uw diploma kwijtgeraakt? Geen probleem, met uw registratie in het Centraal Diploma Register kunt u bewijzen dat u het diploma echt heeft gehaald. Sommige examencentra verstrekken tegen betaling een nieuw papieren exemplaar.

Onjuiste gegevens in het Centraal Diploma Register

Kloppen de gegevens in het Centraal Diploma Register niet? Meld dit dan bij het examencentrum waar u uw diploma heeft gehaald. Zij kunnen uw registratie in het Centraal Diploma Register aanpassen. Als het examencentrum niet meer bestaat, kunt u contact opnemen met VCA Infra.

Vermelding in het Centraal Diploma Register ontbreekt

Bent u geslaagd voor uw examen, maar staat u niet in het Centraal Diploma Register? Examencentra moeten geslaagde kandidaten binnen 15 werkdagen (gerekend vanaf de dag van het examen) in het Centraal Diploma Register registreren. Is dit na 15 werkdagen nog niet gebeurd, neem dan contact op met uw examencentrum.

Certificaat kwijt of klopt er iets niet in het CCR?

Certificaat kwijt

Bent u uw certificaat kwijtgeraakt? Geen probleem, met het Centraal Certificaten Register kunt u bewijzen dat u het certificaat echt hebt behaald. Vraag uw certificatie-instelling of u een nieuw papieren exemplaar kunt krijgen.

Onjuiste gegevens in het Centraal Certificaten Register

Kloppen uw gegevens in het Centraal Certificaten Register niet? Meld dit dan bij de certificatie-instelling die uw certificaat heeft uitgereikt. Zij kunnen uw registratie in het Centraal Certificaten Register aanpassen.

Vermelding in het Centraal Certificaten Register ontbreekt

Is uw bedrijf succesvol geaudit, maar staat u niet in het Centraal Certificaten Register? Certificatie-instellingen moeten bedrijven binnen een maand in het Centraal Certificaten Register registreren. Is dit na een maand nog niet gebeurd, neem dan contact op met uw certificatie-instelling.

Zie ook