Cursus slimmer toolboxen 15 april 2020

Ben je leidinggevende of KAM-coördinator bij een klein of middelgroot bedrijf in de regio West-Nederland? En wil je weten hoe je jullie toolboxmeetings een stuk leuker en efficiënter kunt maken? Schrijf je dan nu in voor de cursus Slimmer Toolboxen van VCA in de praktijk, en ervaar hoe het anders kan.

VCA-indepraktijk_logo_trimmed.png

Update 16 maart 2020: cursus uitgesteld vanwege coronavirus

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben we besloten al onze bijeenkomsten tot en met eind mei 2020 te annuleren. De cursus Slimmer Toolboxen van 15 april gaat dus niet door. We gaan zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe datum. Deelnemers die zich al hadden ingeschreven, krijgen hiervan persoonlijk bericht.

Praktische informatie

Factsheet

cursus-slimmer-toolboxen.jpg

Download (pdf, 1,2 MB)

Over VCA in de praktijk

Onder de noemer VCA in de praktijk ontwikkelen we praktische hulpmiddelen voor kleine en middelgrote bedrijven die een VCA-certificaat hebben of willen halen. Zij kunnen deze hulpmiddelen gebruiken om te voldoen aan de eisen uit de checklist. Ook organiseren we bijeenkomsten over VCA-gerelateerde onderwerpen waar bedrijven vragen over hebben of hulp bij kunnen gebruiken.